Nieuws

Consultes - 3 nieuwe vacatures consultants milieu en preventie

 

Bedrijfsomschrijving :

 

CONSULTES is een dynamische milieu- en preventiepartner die ondersteuning biedt aan bedrijven in gans België. 

 

Het team van deskundigen ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van milieu (afvalwater, afvalstoffen, bodem, CO2-emissierechten, energie, lucht, REACH, Vlarem, verpakkingen, omgevingsvergunning, zorgsystemen, …) en op vlak van preventie (arbeidsveiligheid, ergonomie, psychosociale ondersteuning, VCA en OHSAS, welzijnsdoorlichting, machineveiligheid, brandveiligheid, ATEX, veiligheidscoördinatie, ADR…).  De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, havenactiviteiten, festivalsector, …).
Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertise, de geïntegreerde aanpak (milieu, preventie en duurzaam ondernemen) en het beschikken van een uitgebreid netwerk.

Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en deskundigheid.
De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

 

CONSULTES groeit verder en wenst het bestaande team van medewerkers te versterken en uit te breiden met 3 nieuwe enthousiaste collega’s.

 

Referentie - specificaties

 

Als gevolg van onze verdere groeiambities in België zoeken we nieuwe gedreven collega’s die tevens kritisch, leergierig en communicatief zijn, flexibele team-players die klantgericht kunnen werken:

 

een collega – JUNIOR MILIEUCONSULTANT – kantoor Kortrijk (Zwevegem)
een collega – JUNIOR MILIEUCONSULTANT – kantoor Antwerpen (Berchem)
een collega – PREVENTIECONSULTANT      – kantoor Kortrijk (Zwevegem)

 

Profiel JUNIOR MILIEUCONSULTANT – kantoor Kortrijk en Antwerpen

 

Eerste ervaring in de milieusector, de erkenning als milieucoördinator is noodzakelijk en bijkomende specifieke kennis (bv. ISO-sytemen, gevaarlijke produkten), erkenningen en diploma´s bv. als preventieadviseur vormen een voordeel.

Een grondige kennis van de milieuwetgeving, een kritische geest en een goede communicatie (schriftelijk en mondeling) zijn een vereiste.

 

Functie junior milieuconsultant:

 

U wordt ingezet als ondersteuning van de senior milieuconsultants.  U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deelprojecten.  Als junior consultant komt U in aanraking met zeer diverse en uitdagende projecten waarin uw bijdrage als meerwaarde wordt ervaren.  U maakt deel uit van een professioneel en dynamisch team en rapporteert rechtstreeks aan de senior consultants.

 

Profiel PREVENTIECONSULTANT – kantoor Kortrijk

 

Diploma van preventieadviseur niveau I of II en een minimum van 5 jaar ervaring in deze functie is een must. Een grondige kennis van de veiligheidswetgeving met praktische ervaring op de werkvloer is een vereiste, alsook een kritische geest, een goede communicatie (schriftelijk en mondeling) en  technische kennis. Ervaring met zorgsystemen is een pluspunt.

 

Functie preventieconsultant:

 

U verleent deskundige preventieondersteuning aan de interne preventieadviseurs of werkgevers en begeleidt hen bij de uitvoering van hun wettelijke taken en opdrachten. Als externe preventieconsultant voert u preventiepdrachten uit aan de hand van onze eigen ontwikkelde tools en brengt systematieken in de dossiers door invoering van actieplannen en standaarddocumenten.

 

 

Aanbod

 

Uitdagend, prettig en flexibel werkkader in een familiale onderneming. 

Zelfstandige functie binnen een enthousiast en gedreven team. 

Verloning en voordelen aangepast aan ervaring, kennis en competenties.

 

Indien interesse, bezorg ons uw sollicitatie met CV:

 

CONSULTES bvba
De Heer Pascal Herman – Zaakvoerder
Tel.: 056/499.499
E-mail: pascal@consultes.be
http://www.consultes.be

 

Solliciteren mogelijk tot 15/09/2017.

← Terug naar overzicht