Getuigenissen

Implementatie ISO 14001 bij ATS Group

 

Marc Van Hove - ISO Manager ATS nv

De ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die een totaalpakket van hoogkwalitatieve diensten en producten levert aan diverse industriële sectoren, de tertiaire sector en de openbare sector. ATS is na jaren van interne groei, overnames en consolidaties uitgegroeid tot het technologisch aanspreekpunt voor de industrie. De geconsolideerde omzet van de ATS Groep bedraagt 90 miljoen euro dit maakt ATS volgens Trends Top Bouw, editie 2007 de grootste Belgische installateur.

 

ATS beschikt over een team van meer dan 550 sterk gespecialiseerde technici en ingenieurs in verschillende sectoren van de elektrotechniek en andere disciplines.

 

In 2010 werd ervoor geopteerd om het milieuzorgsysteem ISO14001 te implementeren en te certificeren voor ATS Merelbeke. Het advies en de ondervinding van Consultes was noodzakelijk in het ontwikkelen van het zorgsysteem en het behalen van het certificaat. De Consultes medewerkers, die een grondige kennis en ondervinding "on the field" van de milieuregelgeving en van milieuzorgsystemen hebben, waren een onmisbare schakel in de ketting. Met een klare kijk en aanpak, en een duidelijk communicatie begeleidden ze onze organisatie naar de vooropgestelde doelstellingen. In 2011 behaalde ATS nv dan ook het ISO14001-certificaat.

 

06/09/2011

 

Meer info: www.atsgroep.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

← Terug naar overzicht