Getuigenissen

Extern milieucoördinator bij Vleeswaren Dekeyser

 

Kris Françoys - Director Techniek Vleeswaren Dekeyser

Vleeswaren fabrikant De Keyser is één van de belangrijkste Belgische private label producenten van fijne vleeswaren en dit op basis van varken, kip en kalkoen.

Daarnaast maken we een uitgebreid gamma aan vleesproducten voor de verdere verwerking in de convenience food sector zoals daar zijn: broodjes, sauzen, soepen, warme maaltijden en wokken.

Vanuit onze 2 vestigingen in België leveren we aan winkelketens, de voedingsindustrie, de food service en de grossiers binnen heel Europa.

 

Wij hebben zo’n 200 medewerkers in dienst, verspreid over een totale fabrieksoppervlakte van 15.000m². Samen genereren we meer dan 40Mio€ omzet.

 

Belangrijke speerpunten in onze aanpak zijn strategische focus en duurzaamheid. Om die reden hebben we reeds vroeg ingezien dat we ons het best konden laten bijstaan door een externe partner op vlak van milieu.

Deze partner hebben we nu meer dan 10 jaar geleden gevonden in Consultes: hun flexibele, pragmatische en doelgerichte aanpak leek zeer goed aan te sluiten bij onze eigen werkprincipes. De hoge beschikbaarheid, vlugge respons en gedegen dossierkennis heeft ons tot een hecht team gemaakt.

 

Een team dat daardoor voor een integrale duurzame aanpak is kunnen gaan, zonder evenwel de economische realiteit uit het oog te verliezen. Jaar na jaar kunnen we terugblikken op geborgde verbeteringen die zowel Vleeswaren De Keyser  als het milieu als alle andere stakeholders ten goede komen. Dit houdt ons zeer enthousiast!

 

September 2015

← Terug naar overzicht